secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

MARKETING CU EXPERTI DE TOP AI MOL ROMANIA

MARKETING CU EXPERTI DE TOP AI MOL ROMANIA

Marti, 12 noiembrie, in cadrul cursului Marketing English al profesorului Mihaela Rata, elevii liceului Laude Reut au primit vizita partenerilor nostri de la MOL Romania, doamna Camelia Ene, Country Chairman and CEO si doamna Maria Chelemen, Marketing & Digital Manager. Domniile sale au tinut o prezentare foarte informativa si interactiva despre operatiunile companiei MOL Romania, cu un accent particular asupra departamentului de Marketing, acesta fiind specificul cursului la care au fost prezente.

Elevii au putut afla chiar de la specialistii de top din acest domeniu despre cum este organizat un departament de Marketing intr-o companie de talie multinationala, cum sunt impartite sarcinile intr-un astfel de departament, cum functioneaza in activitatea cotidiana. Au aflat si care sunt cele mai importante cunostinte profesionale dar si calitati personale pe care un om de marketing trebuie sa si le insuseasca, care sunt pasii in cariera ce trebuie urmati pentru a ajunge in conducerea unui astfel de departament si respectiv cum se desfasoara viata de zi cu zi a unui coordonator de departament Marketing si Digital.

Am discutat mult despre bucuriile acestui job dar in egala masura si despre provocarile pe care le aduce, printre care o continua formare profesionala pentru a tine pasul cu cele mai noi tehnologii precum si dorintele de cumparare a generatiilor care vin, provocari diferite de ale generatiei actuale de cumparatori.

Cursul s-a incheiat cu foarte multe intrebari din partea elevilor, intrebari la care cele doua invitate au avut amabilitatea sa raspunda in mare detaliu, urmand sa avem si un follow-up al acestei intalniri, sub forma unor intalniri de lucru viitoare in care vom putea dezvolta mult mai in detaliu anumite aspecte particulare.

GALERIE FOTO