secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

Politica de confidențialitate

Protejarea informațiilor pe care le furnizați este extrem de importantă pentru noi. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre informațiile pe care le colectăm, scopul pentru care le colectăm, cum le folosim și cu cine le mai împărtășim.

Protecția datelor este de cea mai mare prioritate pentru noi. Utilizarea site-ului nostru este posibilă fără indicarea datelor personale; cu toate acestea, dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există o bază legală pentru o astfel de prelucrare, solicitam, în general, consimțământul persoanei vizate.

 1. Ce fel de date cu caracter personal colectăm?

Prin intermediul formularului de contact, de pe site-ul www.laude-reut.ro, colectam date precum:

  • Nume si prenume
  • E-mail

Dacă o persoana ne contactează prin e-mail sau prin intermediul unui formular de contact, datele personale transmise de persoana vizată sunt stocate automat. Astfel de date cu caracter personal transmise în mod voluntar de către o persoana sunt stocate în scopul prelucrării sau contactării persoanei vizate. Nu există transfer de date cu caracter personal către terțe părți.

2. De ce colectăm datele dumneavoastră?

Folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal ne permite să ne îmbunătățim serviciile oferite, ne ajută să vă putem procesa cererile mai rapid, să gestionam mai bine relația cu dumneavoastră si sa raspundem in timp util nevoilor dumneavoastră.

3. Cât timp vom stoca datele dumneavoastră?

Datele dumneavostră vor fi stocate pe o perioadă de 6 luni.

4. Care sunt drepturile tale?

 Puteți cere să fie șterse sau modificate datele dvs. personale în orice moment. De asemenea, puteți solicita să primiți datele dvs. personale într-un format standard.

Puteți obiecta ca datele dumneavoastră să fie procesate sau să solicitați restricționarea utilizării acestora.

Pentru a face o cerere sau o plângere, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor, dna. Mirela Vasilescu, la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la tel. 0720.072.976.