secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

2DAY AMBASSADOR-CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ LAUDE-REUT DE DIPLOMAȚIE ȘI AFACERI GLOBALE DEDICATĂ ELEVILOR DIN BUCUREȘTI ȘI ISRAEL, EDIȚIA a 8-a

Conferinta 2Day Ambassador

Joi, 28.03.2019, ora 09:00, la Sala Duca a Palatului Parlamentului, cu ocazia împlinirii a 13 ani de studii acreditate de diplomație, business și comunicare la Liceul Laude-Reut și de parteneriat academic între Fundația Reut (fostă Fundația Ronald S. Lauder România), Complexul Educațional Laude-Reut și Ministerul Afacerilor Externe, Institutul Diplomatic Român și Centrul Universitar israelian IDC Herzliya – Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy și Raphael Recanati International School, elevii Complexului Educațional Laude-Reut, împreună cu peste 270 de invitați de vârsta lor – Consiliul Elevilor București, Asociația Elevilor din București și Ilfov, reprezentanții a 26 de unități de învățământ din București și din Israel – au participat la cea de a opta ediție a Conferinței internaționale Laude-Reut de diplomație și afaceri globale – «2Day Ambassador».

Gazdele evenimentului, E. S. Ambasadorul Statului Israel în România, domnul David Saranga și doamna Tova Ben Nun-Cherbis, Președintele Complexului Educațional Laude-Reut, au deschis Conferința, în prezența Ministrului pentru Românii de Pretutindeni, doamna Natalia Intotero, a Ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Excelența Sa domnul Hans Klemm, a domnului Jonathan Davis, Vicepreședinte Relații Externe și Președinte Raphael Recanati International School - Lauder School of Government, Strategy and Diplomacy - IDC Herzliya Israel, alături de Laude-Reut Board of Trustees și numeroși invitați speciali – secretarul de stat din Ministerul Educației Naționale, domnul Ionel-Florian Lixandru, personalități ale lumii diplomatice și politice interne și internaționale, miniștrii Adrian Năstase, Cristian Diaconescu, Lazăr Comănescu și ambasadorii Luca Niculescu, Sorin-Dan Mihalache și Adrian Cioroianu. Moderatorul evenimentului a fost jurnalistul Ion Ioniță.